Висококачествени ВиК услуги в град Варна от Аquamip.com

0

Висококачествени ВиК услуги в град Варна от Аquamip.com

Вие сте строител, който планира изграждането на нова жилищна, административна или промишлена сграда? Или сте физическо лице, което иска новия му дом да се намира във вилна зона? Търсите фирма, която да Ви предложи качествени ВиК услуги за град Варна?

мебели за дома, Висококачествени ВиК услуги в град Варна от Аquamip.com

Ние от Сделките сме щастливи да Ви представим нашите партньори – Аква Мип ЕООД. Фирмата има над 15 годишен опит в планиране, проектиране и изграждане на различни ВиК инсталации в град Варна и околността. Специализирани са и в системи за отводняване, поддръжка и ремонт на вече съществуващи ВиК инсталации, саниране и реновиране на съществуващи системи и изграждане на пречиствателни станции.

Разполагат с най-модерните съоръжения, оборудване и технологии. За безупречното изпълнение на всеки проект се грижи най-добрият екип от специалисти. Те имат не само задълбочени познания в своята област, но и дългогодишен професионален опит в изграждане на ВиК инсталации.

Няма значение дали става въпрос за търговски център, бизнес сграда, жилищна кооперация или къща в отдалечен район. Екипът на Aqua Mip е  готов винаги да помогне и да предложи цялостно решение за Вашия дом или бизнес.

Освен това, фирмата може да Ви съдейства, ако живеете във вилна зона, отдалечено село или местност, където няма канализация и достъп до чиста вода. Пречиствателните станции, които предлагат за град Варна и околността са подходящи за малки еднофамилни къщи, вили, малки предприятия, хижи и други, също и са големи комплекси с капацитет ЕЖ (еквивалентен жител) 250-2000.

Не сте сигурни от какво се нуждаете? Свържете се с професионалистите на Аква Мип на телефон: 0885 86 88 11. Техните консултанти ще се запознаят с Вашите нужди и ще Ви предложат високо качество на най-добри цени.

Leave us a comment